تأثیر مشکلات اقتصادی در روزه داری کارگران؛ رمضان امسال کارگران نه تغییر ساعت دارند و نه سبد کالا

با توجه به فرارسیدن ایام رمضان و ضرورت تغییرات در ساعت کاری کارگران، شنیده ها حاکی از آن است که کارفرمایان تصمیمی برای کاهش ساعت کاری کارگران ندارند.

 

محمود نجفی سهی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار در پاسخ به اینکه آیا برنامه ای برای کاهش ساعت کاری کارگران درماه مبارک رمضان درنظر گرفته شده است، گفت: ساعت کاری کارگران نیازی به کاهش ندارد زیرا زمان اذان مغرب چندین ساعت پس از پایان ساعت کاری است.

وی اظهار کرد: ساعت‌ کار در ماه مبارک رمضان باید به گونه‌ای باشد که هم کارگر به استراحتش برسد و هم به کارش لطمه وارد نشود.

وی درپاسخ به اینکه چرا همواره میان کارگران و کارمندان دولت تبعیض وجود داشته بیان کرد: کارفرمایان بخش خصوصی با کارفرمایان دولتی تفاوت بسیاری دارند، هزینه‌های کارفرمایان خصوصی به عهده خودشان است اما کارفرمایان دولتی هزینه‌های خود را از منابع مختلف تهیه می‌کند و کمتر با مشکلات مالی مواجه هستند.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار درباره سبدکالای ماه مبارک رمضان کارگران افزود: به عنوان نماینده کارفرمایان معتقد هستم ارائه سبد کالا به کارگران وجهه زیبایی نداردبهتر است کارگران به گونه‌ای دیگر حمایت شوند.

نجفی سهی با تاکید براینکه مخالف ارائه سبد کالا به کارگران نیستم افزود: معتقدم به جای ارائه سبدکالای ماه مبارک رمضان باید قدرت خرید کارگران تقویت شود، تا آنها به سلیقه خودشان خرید کنند و چشمشان به دست کسی برای ارائه سبد کالا نباشد.

نماینده کارفرمایان در شورای عالی کار با تاکید بر اینکه برنامه ریزی برای افزایش قدرت خرید کارگران باید در دستور کار دولت بعدی قرار گیرد بیان کرد: برنامه ریزی درست و صحیح برنامه ای است که به طور ریشه ای مشکلات کارگران را حل کند، ارائه سبد کالای ماه مبارک رمضان و عید نوروز تنها مسکن مقطعی در یک دوره از زمان برای کارگران است.

گفته می شود بیش از ده میلیون نفر کارگر مشمول این تبعیض نظام کاری خوهند شد.

با توجه به فرارسیدن ایام رمضان و ضرورت تغییرات در ساعت کاری کارگران، شنیده ها حاکی از آن است که کارفرمایان تصمیمی برای کاهش ساعت کاری کارگران ندارند.

مطالب مرتبط
منتشرشده: 2
  1. محسن

    بهترین توجیهات را از زبان این آقا شنیدیم. انگار سالهای فبل اذان چسبیده بود به وقت کار مردم که زودتر کارگران را مرخص می کردند.

  2. داود

    به نظر من اتفاق بدی نیفتاده! هرچند مشکلات اقتصادی باید حل شود اما مگر ماه مبارک رمضا را خداوند قرار نداده تا ما بیشتر بتوانیم خودمان را تزکیه کنیم؟ خب تزکیه کردن با کار چه منافاتی دارد؟ حتما حالا که ماه رمضونه باید مردم همه ش بخوابند و بخورند؟

درج دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.